Aanbod

Eén op één wandelcoaching.

We bekijken samen tijdens een eerste kennismaking of er een match is met elkaar. Zodat je in vertrouwen een persoonlijke groei kunt doormaken. Als dit gratis kennismakingsgesprek voor jou goed voelt maken we samen een afspraak voor een Bloeienderwys coachingtraject.

Hoe ga je om met Verlies en Rouw? 

Bij een verlies ervaring leer je hoe je om kunt gaan met verlies veranderingen in je leven. Niet alleen bij overlijden maar ook bij scheiding, ziekte partner( bijvoorbeeld dementieproces) maar ook verandering van werk of een verhuizing. Hoe kun je hier het beste mee omgaan zodat je het kunt verweven in je leven. Zodat je vanuit je eigen gevoel los kunt laten en grenzen kunt stellen zonder een groot schuldgevoel.

De coach stelt gerichte vragen, houdt je een spiegel voor en gebruikt tijdens de oefeningen metaforen uit de natuur. Hierdoor komen de antwoorden op je vragen uiteindelijk uit jezelf. Zodat je na een Bloeienderwys traject  weer met meer zelfvertrouwen en nieuwe inzichten je pad kunt bewandelen

Waar?

We bespreken met elkaar de locatie waar de Bloeienderwys sessies gehouden worden. Heb je een probleem met wandelen dan gaan we met elkaar op zoek naar een binnenlocatie voor een coaching sessie.

Het kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Jouw investering in het Bloeienderwys coachingtraject;

  • 5 sessies van 1,5 uur  € 495,-
  • 3 sessies van 1,5 uur voor €297,-
  • uurtarief: 66,- 

Gratis Bloeienderwys wandeling

Iedereen is welkom tijdens deze wandeling. Het doel is om tijdens het wandelen met elkaar ervaringen te delen, tips en ideeën uit te wisselen. Dit alles onder begeleiding van mij als wandelcoach. We kunnen met elkaar spreken over datgene wat je  bezig houdt  zoals onder andere bij Verlies, rouw en stress situaties.

Het resultaat is een heerlijke wandeling met personen die begrijpen waar je het over hebt. Je bent buiten in de natuur. Tijdens het wandelen kunnen we met elkaar een coachoefening in de natuur doen.

De beweging tijdens he wandelen maakt dat er ruimte vrij komt in je hoofd zodat je ontspannen en opgeladen naar huis gaat.

Deze gratis wandeling is 1x per maand op de vrijdagochtend van 09.30 – 11.00 uur.

plaats: Park Cronesteyn in Leiden of op een ander nader te bepalen locatie. 

Ik wil  je vragen om van te voren op te geven zodat we weten hoeveel deelnemers er zijn. 

Bloeienderwys groepswandeling: 21 juni 2019