mijn coachingsdiensten

met mij mee

Wandelend coachen zorgt voor rust in je hoofd en geeft inzicht in jouw persoonlijke situatie. Waardoor je, jouw  gedachten beter kunt ordenen. Zodat jij stap voor stap met het verlies leert omgaan en je leven weer vorm kunt geven. 

features

Wat kun je verwachten bij:

één op één coaching

Eén op één coaching: We bekijken samen tijdens een eerste kennismaking of er een match is met elkaar. Zodat je in vertrouwen een persoonlijke groei kunt doormaken. Als dit gratis kennismakingsgesprek voor jou goed voelt maken we samen een afspraak voor een Bloeienderwys coachingtraject.

Dit coachingtraject duurt1,5 uur en vanwege de coronacrisis houden we 1,5 meter afstand van elkaar. Op dit moment kan ik je ook een online coachingtraject aanbieden. Hierbij biedt ik je zoals ik altijd doe een luisterend oor. Maar kan ik ook oefeningen met je doenn. Dit gaat dan met behulp van videobellen bijvoorbeeld via Skype of Facetime waarbij we elkaar kunnen zien.

Groepswandeling

Iedereen is welkom tijdens deze wandeling. Het doel is om tijdens het wandelen met elkaar ervaringen,tips en ideeën uit te wisselen. De groepswandelingen zijn uitgesteld tot na de coronacrisis.

Gespreksgroep

gespreksgroep: in 6 thema bijeenkomsten gaan we met elkaar bespreken wat verlies en rouw met je doet. Je kunt jouw verhaal delen met lotgenoten.

opdrachten & feedback

Tijdens het coachen krijg je oefeningen of opdrachten om inzicht te krijgen in je huidige situatie en hoe jij je gewenste situatie ziet. Aan het eind van elke sessie krijgt je een opdracht mee naar huis zodat jij elke keer weer een stapje vooruit zet. Na elke sessie bespreken we kort wat je van de coachsessie vond.

samenvatting
van sessies

Na 3 sessies bespreken we de tussenstand, waar je NU staat en in hoeverre je coachvraag beantwoord is. Samen bepalen we hoeveel sessies er nog nodig zijn om je einddoel te behalen.

samen jouw
doelen bereiken

Samenwerking tussen jou en mij is belangrijk. wederzijds vertrouwen en respect is nodig om je doel te behalen. Dat betekent dat de actiepunten die we na elke sessie afspreken ook uitgevoerd worden. Zodat je in kleine stapjes, in jouw tempo het pad bewandelt naar je einddoel.

Coaching Pakketten

Eén op één coaching

3 Sessiies

3 sessies van 1,5  uur voor 297,00 

groepswandeling

Eerst volgende datum: uitgesteld tot na de coronacrisis

Gratis groepswandeling van 1 uur. 

Vrijdagochtend van 10.00-11.00 reacreatie gebied “Vlietlanden”Voorschoten

Thema:  Wensen voor 2020

Graag van te voren aanmelden. 

Gespreksgroep

6 bijeenkomsten

6 bijeenkomsten op maandagmiddag van 13.30-15.30 

datum volgt nog. 

uw investering  67,

Schrijf je in voor de nieuwsbrief